Kjente musikere

Det å satse på musikken som karriere krever mye hardt arbeid, om man skal leve av musikken må man jo klare noen hit sånn at en blir lagt merke til av mennesker rundt omkring. Men enkelt er det ikke, talent må man jo også ha. Det nytter ikke bare med å jobbe hardt og trene mye om man ikke har ett snev av talent med det man driver på med.

Ronny Grannes

En av dem i fra Namsos som har gjort det bra innen musikken er Ronny Grannes.Han er gitarist, vokalist og låtskriver og har nok blitt mest kjent gjennom sitt band Grannes som han startet i 2005 og som fortsatt holder det gående. Før han startet sitt eget band var han med i gruppen Sex Gale Menn som gitarist. Gruppen besto av blant annet Thomas og Eskil Brøndbo og Terje Grande som også er godt kjente musiker nav i fra Namsos. Da denne gruppen opphørte i 2002 starten han tanken med å starte opp en egen gruppe, det ble da til Grannes. Det har blitt mye samarbeid med andre artister og grupper gjennom årene som igjen har ført til ganske mange plateinnspillinger. Bandet gjorde det godt, de var med på forskjellige tv program og hatt låter inne på Norsk toppen. De gjorde ett forsøk på og endre navnet på bandet til 7800, men det ble ingen suksess for dem. De endret tilbake til Grannes igjen etter bare to år, de hadde innsett at Grannes navnet var mye mere etablert enn hva de trodde. Hvorfor endre noe som virker og får bra.

Terje Grande

Terje Grande også i fra Namsos og en musiker som har gjort det godt, det er piano som er hans spesialitet innen musikken. Karrieren startet han i veldig ung alder og har vert med i flere band før han endte opp i bandet Grannes. Grupper som Sex Gale Menn, D.D.E og Åge Aleksandersen har han hatt ett godt samarbeid med og har det fortsatt. Han stiller gjerne opp om det er sykdom eller andre grunner til at band medlemmer ikke kan spille.

Thomas Brøndbo

Thomas Brøndbo

Nok ett godt kjent navn innen musikken er brødrene Thomas, Bjarne og Eskil Brøndbo. De har alle en tilknytning til Bandet D.D.E hvor de har eller fortsatt er medlemmer av.De er vokst opp ved Skage som ligger ikke så langt unna Namsos by.  Bjarne er den eldste av dem og startet opp sin musikk karriere i bandet Humanic, han byttet så over til After Dark som endret navnet til D.D.E. Det er trommer som er hans instrument i bandet men har også spilt en del trekkspill i bandet samt at han er vokalist. Det har blitt en del solo prosjekter på han ved siden av som også har gitt noen plate utgivelser med tiden. Eskil er seks år yngre og det er også trommer som er hans instrument. Foruten musikken har han også involvert seg innen politikken og har sittet i kommunestyret i mange år.Det har blitt en god del plateinnspillinger som han har vært med på også og flere blir det nok fremover.